Feedback
I.D.: 106214348

Zabezpečenie stravovania formou prenájmu

Druh zákazky
Služby
Dátum publikovania
29.11.24
Typ oznámenia:
Obchodná príležitosť (všetky postupy)
CPV kódy
55500000-5
Lehota na predkladanie cenovej ponuky:
03.01.25 10:00
 
 
Prílohy:

Ukázať všetky prílohy...

    Uverejnené dňa 29.11.24 Uverejnené dňa 12.12.24 Uverejnené dňa 14.12.24
Miesto dodania:
Prešovský kraj
  • Stiahnuť
  • Tlačiť
  • Poznámky
    Pridávajte si zákazky medzi obľúbené, pozývajte partnerov na testovanie a zapisujte si poznámky k zákazkám. Tieto funkcie sú povolené len pre prihlásených používateľov. Ak chcete získať k nim prístup, prihláste sa alebo sa zaregistrujte na bezplatnú skúšobnú verziu.
  • Preposlať
Opis:
Predmetom zákazky je poskytovanie stravovacích služieb formou prenájmu kuchyne univerzity pre nasledovné cieľové skupiny stravníkov verejného obstarávateľa. • Študenti denného štúdia • Doktoranti denného štúdia • Zamestnanci Prešovskej univerzity • Bývalí zamestnanci Prešovskej univerzity – dôchodcovia • Zamestnanci cudzích organizácií a firiem Stravovanie stravníkov je potrebné poskytovať vo forme teplých hotových jedál v ...
Predmetom zákazky je poskytovanie stravovacích služieb formou prenájmu kuchyne univerzity pre nasledovné cieľové skupiny stravníkov verejného obstarávateľa. • Študenti denného štúdia • Doktoranti denného štúdia • Zamestnanci Prešovskej univerzity • Bývalí zamestnanci Prešovskej univerzity – dôchodcovia • Zamestnanci cudzích organizácií a firiem Stravovanie stravníkov je potrebné poskytovať vo forme teplých hotových jedál v nasledovnej zostave: Obed: Pondelok – Piatok – 11,00 – 15,00 hod. počas skúšobného obdobia 11,00 – 14,30 hod. ostatné obdobie a prázdnin Sobota 12,00 – 13,00 hod. Večera: Pondelok – Piatok – 17,00 – 19,00 hod. Strava sa poskytuje zamestnancov a študentov a počas víkendov pre študentov. Požiadavky na rozsah poskytovanej služby: Strava vo forme teplých obedov v pracovných dňoch musí byť poskytovaná v jedálni študentského domova PU, ul. 17.novembra 13, Prešov. Požiadavky na ponuku stravy pre zamestnancov ( v cene stravného lístka) v minimálnom požadovanom rozsahu – denné menu: Obed: • Minimálne dva druhy polievky • Minimálne štyri hotové jedlá, ktoré pozostávajú z jedného mäsitého jedla, jedného múčneho jedla resp. zeleninového jedla, resp. delená alebo vegánska. V sobotu min. 1 polievka a dve hlavné jedlá. • Chlieb • Nápoj Technicko- organizačné požiadavky na uchádzača • Zabezpečí plnohodnotne využívanie bezkontaktných čipových kariet s čipom Mifare DESFire a Mifare Standard pre študentov a zamestnancov v stravovacom systéme KREDIT – objednávanie a výdaj stravy • Zabezpečí využívanie kreditu na čipových kartách študentov pre objednávanie stravy a prepojenie čipových kariet s bufetami v rámci Prešovskej univerzity • Zabezpečí možnosť objednávania stravy prostredníctvom internetu • Zabezpečí zverejňovanie stravného lístka v aplikácii pre objednávanie stravy prostredníctvom internetu • Obsadí pracovnú pozíciu pracovníka na dobíjanie kreditu na čipové karty študentov a vydávanie prístupových hesiel pre študentov a zamestnancov pre aplikáciu na objednávanie stravy prostredníctvom internetu • Zabezpečí možnosť využívania stravovacích kariet pre zamestnancov PU • Zabezpečí predaj papierových stravných lístkov pre študentov PU • Zabezpečí pravidelné mesačné zasielanie podkladov pre CVT PU (do 2. pracovného dňa v kalendárnom mesiaci) pre mesačné uzávierky zrážok zo mzdy zamestnancov v požadovanom tvare – osobné číslo, mesiac, rok, počet lístkov, kód lístkov v type súboru MS Excel • Pripojenie na lokálnu počítačovú sieť v rámci univerzity zabezpečuje CVT PU. Pripojenie postačuje len pre prácu so stravovacím systémom, nie na pripojenie na internet • V prípade potreby prenajímateľa mať pripojenie na internet si ho zabezpečí prenajímateľ cez externého poskytovateľa tejto služby • V súčasnosti v rámci stravovacieho systému je IS majetkom firmy prevádzkovateľa, ktorý musí úspešný uchádzač odkúpiť, nakoľko zmena by spôsobila neprijateľné technické problémy. IS pozostáva z: • Bezkontaktný výdajový snímač s klávesnicou, displejom s počtom porcií s antikorovým držiakom v zamestnaneckej časti jedálne. • Softvérové vybavenie, skladové hospodárstvo s normovaním (SaN) s licenciou SaN na ďalší počítač • Štruktúrovaná kabeláž (počítačová sieť) v kuchyni, príslušný slaboprúd 12V pre zariadenia stravovacieho systému • Uchádzač bude zverejňovať pre príslušné stravovacie obdobie platný cenník stravy počas celého obdobia platnosti zmluvy, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. • Cena rezervných jedál musí byť rovnaká ako pri hotových jedlách • Uchádzač je povinný zabezpečiť si potrebné pracovné a ochranné pomôcky pre výkon služby a pred uzatvorením zmluvy predložiť verejnému obstarávateľovi platnú poistnú zmluvu o uzatvorení poistnej zmluvy o poistení zodpovednosti za škodu spôsobenú vykonávaním podnikateľskej činnosti • Je povinný prevziať všetky objednané akcie, ktoré sú už rezervované v súčasnosti • Uchádzač bude zodpovedať za vykonanie služieb v požadovanom rozsahu a kvalite, ktoré zodpovedajú platným výživovým normám pre spoločné stravovanie a dodržiavanie platných receptúr • Verejný obstarávateľ má právo vykonávať kontrolu poskytovaných služieb a jej výsledok zaznamená do Knihy kontrol zápisom. Kniha kontrol sa bude nachádzať u správcu verejného obstarávateľa. Zistené nedostatky ihneď oznámi štatutárnemu orgánu uchádzača. Pri porušovaní povinností zo strany uchádzača, verejný obstarávateľ uplatní voči nemu sankcie do výšky 10% z fakturácie za príslušné obdobie v ktorom sa nedostatky kontrolou zistili. Písomne poverený zamestnanec verejného obstarávateľa bude zabezpečovať výkon kontroly a túto potvrdzovať podpisom. • Uchádzač je povinný prevziať od verejného obstarávateľa existujúce zariadenie kuchyne. Prípadné odkúpenie tohto zariadenia podľa ich zostatkovej hodnoty bude riešené podľa záujmu oboch strán samostatne inou zmluvou podľa zákona o správe majetku štátu. • Uchádzač je povinný sa zaviazať, že prevezme všetky zmluvné záväzky vyplývajúce z platných zmlúv týkajúcich sa servisu výťahov a odvoz komunálneho odpadu • Uchádzač zachová výrobu studenej kuchyne, cukrárenskú výrobňu • Musí byť vytvorené výdajné miesto pre výdaj balenej stravy pre zamestnancov PU na Rektoráte a FZO • Uchádzač musí zabezpečiť zariadenie a nábytok do výdajných častí jedálne (študentská a zamestnanecká časť) minimálne v rozsahu: Pre študentskú a zamestnaneckú časť - Stoly – 75 ks - Stoličky – 300 ks - Cukrárenská vitrína – 1 ks - Výdajné pulty pre studenú a teplú kuchyňu Salónik - Stoly – 17 ks - Stoličky – 65 ks - Vinotéka – 1 ks - Vitrína – 1 ks • Strojové zariadenie pre cukrárenskú výrobu a výrobňu studenej kuchyne • Stravovanie cudzích organizácií a firiem v priestoroch stravovacieho zariadenia bude riešené organizačným plánom uchádzača, ktorý nesmie obmedzovať požiadavky verejného obstarávateľa. • Prenájom školskej jedálne univerzity je súčasťou predmetného verejného obstarávania, pričom uchádzač uvedie v návrhu na plnenie kritérií cenu – výšku nájomného za m2/rok spôsobom uvedeným v
Zaregistrujte sa teraz na 7 dňové bezplatné testovanie a získajte prístup k tejto a mnohým ďalším zákazkám z Vášho oboru podnikania!

Prečo Tender.sk?

  • Najviac zákaziek z viac než 18 600 
    verejných a súkromných zdrojov

  • Individuálne nastavenie vyhľadávacích
    profilov

  • Osobný konzultant k dispozícii už
    počas testovania

  • Denné doručovanie nových zákaziek

Moja registrácia