Feedback
I.D.: 106195721

Zabezpečenie stravovania formou prenájmu

Druh zákazky
Služby
Dátum publikovania
28.11.24
Typ oznámenia:
Obchodná príležitosť (všetky postupy)
CPV kódy
55500000
Lehota na predkladanie cenovej ponuky:
03.01.25 10:00
 
 
Miesto dodania:
Prešovský kraj
  • Stiahnuť
  • Tlačiť
  • Poznámky
    Pridávajte si zákazky medzi obľúbené, pozývajte partnerov na testovanie a zapisujte si poznámky k zákazkám. Tieto funkcie sú povolené len pre prihlásených používateľov. Ak chcete získať k nim prístup, prihláste sa alebo sa zaregistrujte na bezplatnú skúšobnú verziu.
  • Preposlať
Opis:
Predmetom zákazky je poskytovanie stravovacích služieb formou prenájmu kuchyne univerzity pre nasledovné cieľové skupiny stravníkov verejného obstarávateľa. • Študenti denného štúdia• Doktoranti denného štúdia• Zamestnanci Prešovskej univerzity• Bývalí zamestnanci Prešovskej univerzity – dôchodcovia• Zamestnanci cudzích organizácií a firiemStravovanie stravníkov je potrebné poskytovať vo forme teplých hoto...
Predmetom zákazky je poskytovanie stravovacích služieb formou prenájmu kuchyne univerzity pre nasledovné cieľové skupiny stravníkov verejného obstarávateľa. • Študenti denného štúdia• Doktoranti denného štúdia• Zamestnanci Prešovskej univerzity• Bývalí zamestnanci Prešovskej univerzity – dôchodcovia• Zamestnanci cudzích organizácií a firiemStravovanie stravníkov je potrebné poskytovať vo forme teplých hotových jedál v nasledovnej zostave:Obed:Pondelok – Piatok – 11,00 – 15,00 hod. počas skúšobného obdobia 11,00 – 14,30 hod. ostatné obdobie a prázdninSobota 12,00 – 13,00 hod.Večera:Pondelok – Piatok – 17,00 – 19,00 hod.Strava sa poskytuje zamestnancov a študentov a počas víkendov pre študentov.Požiadavky na rozsah poskytovanej služby:Strava vo forme teplých obedov v pracovných dňoch musí byť poskytovaná v jedálni študentského domova PU, ul. 17.novembra 13, Prešov.Požiadavky na ponuku stravy pre zamestnancov ( v cene stravného lístka) v minimálnom požadovanom rozsahu – denné menu:Obed:• Minimálne dva druhy polievky• Minimálne štyri hotové jedlá, ktoré pozostávajú z jedného mäsitého jedla, jedného múčneho jedla resp. zeleninového jedla, resp. delená alebo vegánska. V sobotu min. 1 polievka a dve hlavné jedlá.• Chlieb• NápojTechnicko- organizačné požiadavky na uchádzača• Zabezpečí plnohodnotne využívanie bezkontaktných čipových kariet s čipom Mifare DESFire a Mifare Standard pre študentov a zamestnancov v stravovacom systéme KREDIT – objednávanie a výdaj stravy• Zabezpečí využívanie kreditu na čipových kartách študentov pre objednávanie stravy a prepojenie čipových kariet s bufetami v rámci Prešovskej univerzity• Zabezpečí možnosť objednávania stravy prostredníctvom internetu• Zabezpečí zverejňovanie stravného lístka v aplikácii pre objednávanie stravy prostredníctvom internetu• Obsadí pracovnú pozíciu pracovníka na dobíjanie kreditu na čipové karty študentov a vydávanie prístupových hesiel pre študentov a zamestnancov pre aplikáciu na objednávanie stravy prostredníctvom internetu• Zabezpečí možnosť využívania stravovacích kariet pre zamestnancov PU• Zabezpečí predaj papierových stravných lístkov pre študentov PU• Zabezpečí pravidelné mesačné zasielanie podkladov pre CVT PU (do 2. pracovného dňa v kalendárnom mesiaci) pre mesačné uzávierky zrážok zo mzdy zamestnancov v požadovanom tvare – osobné číslo, mesiac, rok, počet lístkov, kód lístkov v type súboru MS Excel• Pripojenie na lokálnu počítačovú sieť v rámci univerzity zabezpečuje CVT PU. Pripojenie postačuje len pre prácu so stravovacím systémom, nie na pripojenie na internet• V prípade potreby prenajímateľa mať pripojenie na internet si ho zabezpečí prenajímateľ cez externého poskytovateľa tejto služby• V súčasnosti v rámci stravovacieho systému je IS majetkom firmy prevádzkovateľa, ktorý musí úspešný uchádzač odkúpiť, nakoľko zmena by spôsobila neprijateľné technické problémy.IS pozostáva z:• Bezkontaktný výdajový snímač s klávesnicou, displejom s počtom porcií s antikorovým držiakom v zamestnaneckej časti jedálne.• Softvérové vybavenie, skladové hospodárstvo s normovaním (SaN) s licenciou SaN na ďalší počítač• Štruktúrovaná kabeláž (počítačová sieť) v kuchyni, príslušný slaboprúd 12V pre zariadenia stravovacieho systému• Uchádzač bude zverejňovať pre príslušné stravovacie obdobie platný cenník stravy počas celého obdobia platnosti zmluvy, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak.• Cena rezervných jedál musí byť rovnaká ako pri hotových jedlách• Uchádzač je povinný zabezpečiť si potrebné pracovné a ochranné pomôcky pre výkon služby a pred uzatvorením zmluvy predložiť verejnému obstarávateľovi platnú poistnú zmluvu o uzatvorení poistnej zmluvy o poistení zodpovednosti za škodu spôsobenú vykonávaním podnikateľskej činnosti• Je povinný prevziať všetky objednané akcie, ktoré sú už rezervované v súčasnosti• Uchádzač bude zodpovedať za vykonanie služieb v požadovanom rozsahu a kvalite, ktoré zodpovedajú platným výživovým normám pre spoločné stravovanie a dodržiavanie platných receptúr• Verejný obstarávateľ má právo vykonávať kontrolu poskytovaných služieb a jej výsledok zaznamená do Knihy kontrol zápisom. Kniha kontrol sa bude nachádzať u správcu verejného obstarávateľa. Zistené nedostatky ihneď oznámi štatutárnemu orgánu uchádzača. Pri porušovaní povinností zo strany uchádzača, verejný obstarávateľ uplatní voči nemu sankcie do výšky 10% z fakturácie za príslušné obdobie v ktorom sa nedostatky kontrolou zistili. Písomne poverený zamestnanec verejného obstarávateľa bude zabezpečovať výkon kontroly a túto potvrdzovať podpisom.• Uchádzač je povinný prevziať od verejného obstarávateľa existujúce zariadenie kuchyne. Prípadné odkúpenie tohto zariadenia podľa ich zostatkovej hodnoty bude riešené podľa záujmu oboch strán samostatne inou zmluvou podľa zákona o správe majetku štátu.• Uchádzač je povinný sa zaviazať, že prevezme všetky zmluvné záväzky vyplývajúce z platných zmlúv týkajúcich sa servisu výťahov a odvoz komunálneho odpadu• Uchádzač zachová výrobu studenej kuchyne, cukrárenskú výrobňu• Musí byť vytvorené výdajné miesto pre výdaj balenej stravy pre zamestnancov PU na Rektoráte a FZO• Uchádzač musí zabezpečiť zariadenie a nábytok do výdajných častí jedálne (študentská a zamestnanecká časť) minimálne v rozsahu: Pre študentskú a zamestnaneckú časť- Stoly – 75 ks- Stoličky – 300 ks- Cukrárenská vitrína – 1 ks- Výdajné pulty pre studenú a teplú kuchyňu Salónik- Stoly – 17 ks- Stoličky – 65 ks- Vinotéka – 1 ks- Vitrína – 1 ks• Strojové zariadenie pre cukrárenskú výrobu a výrobňu studenej kuchyne• Stravovanie cudzích organizácií a firiem v priestoroch stravovacieho zariadenia bude riešené organizačným plánom uchádzača, ktorý nesmie obmedzovať požiadavky verejného obstarávateľa.• Prenájom školskej jedálne univerzity je súčasťou predmetného verejného obstarávania, pričom uchádzač uvedie v návrhu na plnenie kritérií cenu – výšku nájomného za m2/rok spôsobom uvedeným v
Zaregistrujte sa teraz na 7 dňové bezplatné testovanie a získajte prístup k tejto a mnohým ďalším zákazkám z Vášho oboru podnikania!

Prečo Tender.sk?

  • Najviac zákaziek z viac než 18 600 
    verejných a súkromných zdrojov

  • Individuálne nastavenie vyhľadávacích
    profilov

  • Osobný konzultant k dispozícii už
    počas testovania

  • Denné doručovanie nových zákaziek

Moja registrácia