Predmetom zákazky je poskytovanie stravovacích služieb formou prenájmu kuchyne univerzity pre nasledovné cieľové skupiny stravníkov
verejného obstarávateľa. • Študenti denného štúdia• Doktoranti denného štúdia• Zamestnanci Prešovskej univerzity• Bývalí zamestnanci
Prešovskej univerzity – dôchodcovia• Zamestnanci cudzích organizácií a firiemStravovanie stravníkov je potrebné poskytovať
vo forme teplých hoto...
Predmetom zákazky je poskytovanie stravovacích služieb formou prenájmu kuchyne univerzity pre nasledovné cieľové skupiny stravníkov
verejného obstarávateľa. • Študenti denného štúdia• Doktoranti denného štúdia• Zamestnanci Prešovskej univerzity• Bývalí zamestnanci
Prešovskej univerzity – dôchodcovia• Zamestnanci cudzích organizácií a firiemStravovanie stravníkov je potrebné poskytovať
vo forme teplých hotových jedál v nasledovnej zostave:Obed:Pondelok – Piatok – 11,00 – 15,00 hod. počas skúšobného obdobia
11,00 – 14,30 hod. ostatné obdobie a prázdninSobota 12,00 – 13,00 hod.Večera:Pondelok – Piatok – 17,00 – 19,00 hod.Strava
sa poskytuje zamestnancov a študentov a počas víkendov pre študentov.Požiadavky na rozsah poskytovanej služby:Strava vo forme
teplých obedov v pracovných dňoch musí byť poskytovaná v jedálni študentského domova PU, ul. 17.novembra 13, Prešov.Požiadavky
na ponuku stravy pre zamestnancov ( v cene stravného lístka) v minimálnom požadovanom rozsahu – denné menu:Obed:• Minimálne
dva druhy polievky• Minimálne štyri hotové jedlá, ktoré pozostávajú z jedného mäsitého jedla, jedného múčneho jedla resp.
zeleninového jedla, resp. delená alebo vegánska. V sobotu min. 1 polievka a dve hlavné jedlá.• Chlieb• NápojTechnicko- organizačné
požiadavky na uchádzača• Zabezpečí plnohodnotne využívanie bezkontaktných čipových kariet s čipom Mifare DESFire a Mifare
Standard pre študentov a zamestnancov v stravovacom systéme KREDIT – objednávanie a výdaj stravy• Zabezpečí využívanie kreditu
na čipových kartách študentov pre objednávanie stravy a prepojenie čipových kariet s bufetami v rámci Prešovskej univerzity•
Zabezpečí možnosť objednávania stravy prostredníctvom internetu• Zabezpečí zverejňovanie stravného lístka v aplikácii pre
objednávanie stravy prostredníctvom internetu• Obsadí pracovnú pozíciu pracovníka na dobíjanie kreditu na čipové karty študentov
a vydávanie prístupových hesiel pre študentov a zamestnancov pre aplikáciu na objednávanie stravy prostredníctvom internetu•
Zabezpečí možnosť využívania stravovacích kariet pre zamestnancov PU• Zabezpečí predaj papierových stravných lístkov pre
študentov PU• Zabezpečí pravidelné mesačné zasielanie podkladov pre CVT PU (do 2. pracovného dňa v kalendárnom mesiaci) pre
mesačné uzávierky zrážok zo mzdy zamestnancov v požadovanom tvare – osobné číslo, mesiac, rok, počet lístkov, kód lístkov
v type súboru MS Excel• Pripojenie na lokálnu počítačovú sieť v rámci univerzity zabezpečuje CVT PU. Pripojenie postačuje
len pre prácu so stravovacím systémom, nie na pripojenie na internet• V prípade potreby prenajímateľa mať pripojenie na internet
si ho zabezpečí prenajímateľ cez externého poskytovateľa tejto služby• V súčasnosti v rámci stravovacieho systému je IS majetkom
firmy prevádzkovateľa, ktorý musí úspešný uchádzač odkúpiť, nakoľko zmena by spôsobila neprijateľné technické problémy.IS
pozostáva z:• Bezkontaktný výdajový snímač s klávesnicou, displejom s počtom porcií s antikorovým držiakom v zamestnaneckej
časti jedálne.• Softvérové vybavenie, skladové hospodárstvo s normovaním (SaN) s licenciou SaN na ďalší počítač• Štruktúrovaná
kabeláž (počítačová sieť) v kuchyni, príslušný slaboprúd 12V pre zariadenia stravovacieho systému• Uchádzač bude zverejňovať
pre príslušné stravovacie obdobie platný cenník stravy počas celého obdobia platnosti zmluvy, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú
inak.• Cena rezervných jedál musí byť rovnaká ako pri hotových jedlách• Uchádzač je povinný zabezpečiť si potrebné pracovné
a ochranné pomôcky pre výkon služby a pred uzatvorením zmluvy predložiť verejnému obstarávateľovi platnú poistnú zmluvu o
uzatvorení poistnej zmluvy o poistení zodpovednosti za škodu spôsobenú vykonávaním podnikateľskej činnosti• Je povinný prevziať
všetky objednané akcie, ktoré sú už rezervované v súčasnosti• Uchádzač bude zodpovedať za vykonanie služieb v požadovanom
rozsahu a kvalite, ktoré zodpovedajú platným výživovým normám pre spoločné stravovanie a dodržiavanie platných receptúr• Verejný
obstarávateľ má právo vykonávať kontrolu poskytovaných služieb a jej výsledok zaznamená do Knihy kontrol zápisom. Kniha kontrol
sa bude nachádzať u správcu verejného obstarávateľa. Zistené nedostatky ihneď oznámi štatutárnemu orgánu uchádzača. Pri porušovaní
povinností zo strany uchádzača, verejný obstarávateľ uplatní voči nemu sankcie do výšky 10% z fakturácie za príslušné obdobie
v ktorom sa nedostatky kontrolou zistili. Písomne poverený zamestnanec verejného obstarávateľa bude zabezpečovať výkon kontroly
a túto potvrdzovať podpisom.• Uchádzač je povinný prevziať od verejného obstarávateľa existujúce zariadenie kuchyne. Prípadné
odkúpenie tohto zariadenia podľa ich zostatkovej hodnoty bude riešené podľa záujmu oboch strán samostatne inou zmluvou podľa
zákona o správe majetku štátu.• Uchádzač je povinný sa zaviazať, že prevezme všetky zmluvné záväzky vyplývajúce z platných
zmlúv týkajúcich sa servisu výťahov a odvoz komunálneho odpadu• Uchádzač zachová výrobu studenej kuchyne, cukrárenskú výrobňu•
Musí byť vytvorené výdajné miesto pre výdaj balenej stravy pre zamestnancov PU na Rektoráte a FZO• Uchádzač musí zabezpečiť
zariadenie a nábytok do výdajných častí jedálne (študentská a zamestnanecká časť) minimálne v rozsahu: Pre študentskú a zamestnaneckú
časť- Stoly – 75 ks- Stoličky – 300 ks- Cukrárenská vitrína – 1 ks- Výdajné pulty pre studenú a teplú kuchyňu Salónik-
Stoly – 17 ks- Stoličky – 65 ks- Vinotéka – 1 ks- Vitrína – 1 ks• Strojové zariadenie pre cukrárenskú výrobu a výrobňu studenej
kuchyne• Stravovanie cudzích organizácií a firiem v priestoroch stravovacieho zariadenia bude riešené organizačným plánom
uchádzača, ktorý nesmie obmedzovať požiadavky verejného obstarávateľa.• Prenájom školskej jedálne univerzity je súčasťou predmetného
verejného obstarávania, pričom uchádzač uvedie v návrhu na plnenie kritérií cenu – výšku nájomného za m2/rok spôsobom uvedeným
v