Dosky slúžia na vaľkanie a miesenie cesta, ľubovoľné rezanie a vykrajovanie. Je vybavená predným a zadným okrajomDosky slúžia na vaľkanie a miesenie cesta, ľubovoľné rezanie a vykrajovanie. Je vybavená predným a zadným okrajomDosky slúžia na vaľkanie a miesenie cesta, ľubovoľné rezanie a vykrajovanie. Je vybavená predným a zadným okrajomDosky slúžia na vaľkanie a miesenie cesta, ľubovoľné rezanie a vykrajovanie. Je vybavená...
Dosky slúžia na vaľkanie a miesenie cesta, ľubovoľné rezanie a vykrajovanie. Je vybavená predným a zadným okrajomDosky slúžia na vaľkanie a miesenie cesta, ľubovoľné rezanie a vykrajovanie. Je vybavená predným a zadným okrajomDosky slúžia na vaľkanie a miesenie cesta, ľubovoľné rezanie a vykrajovanie. Je vybavená predným a zadným okrajomDosky slúžia na vaľkanie a miesenie cesta, ľubovoľné rezanie a vykrajovanie. Je vybavená predným a zadným okrajomHnetenie, šľahanie, strúhanie, mixovanie, odšťavovanie a mletie mäsa. Spracovanie cesta pomocou planetárneho systémuStrúhanie zeleniny, ovocia, čokolády, orechov, tvrdého syra atď.Krájanie a drvenie zeleniny, ovocia alebo syraMixovanie, sekanieŠľahanie, mixovanie, hnetenieUrčený na profesionálne použitie. Ideálny pre gastronómiu a mäsiarstvo. Má extra vysoký výkon, ideálny pre carpaccio (predjedlo krájané na tenké plátky podávané v surovom stave)Príslušenstvo k nárezovému stroju. Na krájanie tvrdých syrovVhodné na verejné stravovanie a na rýchle občerstvenie. Určené na prenášanie obedov pre žiakov a stravníkov v školskej jedálniVhodné na verejné stravovanieVhodné na verejné stravovanieUdržiavajú teplotu nápojov. Slúžia na podávanie horúcich nápojov v stravovacích zariadeniach a na rôznych podujatiach v interiéry aj exteriéry. Termosky s čerpadlom umožňujú jednoduché a pohodlné podávanie (čapovanie) nápojovBox na príbor so štyrmi priehradkami, ktoré umožňujú prehľadne uložiť aj väčšie množstvo príboruCedenie cestovínCedeniePreosievanie, prípadne na preplachovanie surovínPreosievanieServírovanie pizze, obracanie rôznych pokrmovKrájanie zemiakov, koreňovej zeleninyKrájanie uvarených vajec na plátkyOtváranie konzerv a fliaš s korunkovými uzávermiServírovanie a obracanie mäsaOdšťavovanie citrusovViacúčelové využitie, napr. na voduŠľahanie, miešanieStierka určená na stieranie cestaStierka určená na stieranie cestaLisovanie (pučenie) cesnaku + čístítko na vyčistenie lisuNa natieranie krémov a polievNôž na krájanie rezov a prekrajovanie korpusovSitko na preosievanie sypkých ingredienciíStierka na vytieranie krémov a cestaProfesionálne špičky na zdobenie tort a zákuskovOblátkovač na výrobu a pečenie domácich oblátokMultifunkčné využitie - na odoberanie oblátok/na stáčanie oblátok do trubičiek/na očistenie platní pri pečení (pri pretečení cesta cez okraje)Dóza s vekom na skladovanie potravín (na odkladanie vzoriek jedál)Dóza s vekom na skladovanie potravín (na odkladanie vzoriek jedál)Doska na krájanie surovín, vrátane žliabku po obvode na odtekanie prebytočnej šťavyPanvica určená na tepelnú úpravu jedál/prípravu pokrmovServírovanie omáčok. Na reprezentačné účely. Omáčniky sú určené pre žiakov, budú používané na súťažiachServírovanie omáčok. Na reprezentačné účely. Omáčniky sú určené pre žiakov, budú používané na súťažiachServírovanie sektu alebo prosecca. Na reprezentačné účely. Poháre sú určené pre žiakov, budú používané na súťažiachServírovanie červeného vína. Na reprezentačné účely. Poháre sú určené pre žiakov, budú používané na súťažiachProfesionálna výlevka na zlievanie vína pri degustácií (určené na degustačné a someliérske použitie). Použité pri výuke žiakovDávkovače na servírovanie studených omáčok. Uzáver zaisťuje, že omáčka zostane svieža a hygiena zostane zachovanáNádoby určené na horľavú pastu (chafergel)Škrabka na strúhanie citrónovej/pomarančovej kôryStojan na prehľadné uskladnenie dosiekOdšťavovanie citrusovNa použitie v profesionálnej gastronómii. Ideálne na použitie pri carvingu – umenie vyrezávania vzorov do ovocia a zeleninyKliešte na naberanie ľaduNádoba na vyrobenú sódu, kompatibilná s prístrojom Sodastream GAIANádoba na uchovávanie kociek ľaduPohár na servírovanie kávy, vody ku káve, vhodný na destiláty, pálenky, likéry a rôzne iné druhy alkoholu alebo mini dezertyServírovanie vodyServírovanie vodyServírovanie rôznych miešaných nápojov a kokteilovServírovanie sektu, šumivého vína alebo proseccaServírovanie sektu, šumivého vína alebo proseccaNádoba na uchovávanie kociek ľadu + kliešte na servírovanie ľaduFlambovanie pred hosťami. Efektná príprava pri stole hosťaProfesionálny stroj na výrobu oplátokJednoduché ovládanie, umožňuje údenie až tri hodiny v kuse. Vďaka jednoduchej údržbe udiareň umožní zaujímavo spestriť ponúkané pokrmy či rozšíriť jedálny lístok o údené špecialityUrčené na použitie v profesionálnych cateringových zariadeniach. Ideálne pre studené údenie všetkých druhov jedál a dokonca nápojov, vďaka čomu získame jedinečnú dymovú arómu. Vyznačujú sa vysokou účinnosťou, vhodnou kvalitou dymu na údenie a rýchlym spaľovaním. Sú nevyhnutné v udiarňach a sú určené na údiacu pištoľOlejová pištoľ s úzkou tryskou, vďaka ktorej sa pokryje pokrm veľmi slabou vrstvou tuku a zabezpečí sa krásne sfarbenie vyprážanej potraviny pri minimálnej spotrebe. Obrovská úspora tuku vďaka rozstreku vo veľmi tenkej vrstve. Špeciálne zariadenie, ktoré ušetrí až 2/3 nákladov spojených so spotrebou tukov pri varení, resp. pri vyprážaní v konvektomate. Minimálna spotreba elektrickej energieMixovanie, drvenie, sekanie, miešanieVákuová balička slúži na uchovávanie potravín vo vákuu, čím sa po dlhšiu dobu zachová ich prirodzená chuť, farba a štruktúra. Potraviny vďaka tomuto systému konzervácie zostanú čerstvé až 5x dlhšie ako pri klasickom skladovaníVákuovacie vrecká slúžia na balenie potravín a následné uchovávanie potravín vo vákuu. Vrecká sú opakovateľne použiteľnéDosky na krájanie sú určené pre hygienicky oddelené krájanie potravín. Farebné dosky sú označené ikonami určujúcimi, pre aký typ jedla by mali byť použité – surové mäso, surové ryby, zelenina alebo varené jedlo. Vďaka oddelenému umiestneniu a cirkulácii vzduchu, dosky v stojane ľahko vysychajú.Dosky na krájanie sú určené pre hygienicky oddelené krájanie potravín. Farebné dosky sú označené ikonami určujúcimi, pre aký typ jedla by mali byť použité – surové mäso, surové ryby, zelenina alebo varené jedlo. Vďaka oddelenému umiestneniu a cirkulácii vzduchu, dosky v stojane ľahko vysychajúUmožňuje využitie na tri spôsoby prípravy jedla. Pomalé varenie zachová pokrmom vitamíny, živiny a šetrí čas. Pečenie s teplotnou ihlouSous-Vide varič je ideálny na pomalé varenie. Zachová pokrmom vitamíny, živiny a šetrí časRajnice ideálne na rozpúšťanie čokolády. Dvojstenné so zásobníkom na vodu medzi stenamiRajnice určené na prípravu pokrmovPanvice určené na tepelnú úpravu/prípravu pokrmovMisky ideálne na ovocie alebo miešanie šalátovPrenosný varič na ľahkú a rýchlu prípravu pokrmovNádoby na uskladnenie potravín, predlžujú trvanlivosť potravínNerezové gastronádoby sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Nerezové gastronádoby sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Nerezové gastronádoby sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Nerezové gastronádoby sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Nerezové gastronádoby sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Nerezové gastronádoby sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Nerezové gastronádoby sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Veká zabraňujú úniku tepla z pokrmov a chránia pokrmy pred vysychaním. Sú kompatibilné s nerezovými gastronádobami, ktoré sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Nerezové gastronádoby sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Nerezové gastronádoby sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Nerezové gastronádoby sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Veká zabraňujú úniku tepla z pokrmov a chránia pokrmy pred vysychaním. Sú kompatibilné s nerezovými gastronádobami, ktoré sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Nerezové gastronádoby sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Nerezové gastronádoby sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Veká zabraňujú úniku tepla z pokrmov a chránia pokrmy pred vysychaním. Sú kompatibilné s nerezovými gastronádobami, ktoré sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Nerezové gastronádoby sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Nerezové gastronádoby sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Nerezové gastronádoby sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Nerezové gastronádoby sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Veká zabraňujú úniku tepla z pokrmov a chránia pokrmy pred vysychaním. Sú kompatibilné s nerezovými gastronádobami, ktoré sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Nerezové gastronádoby sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Nerezové gastronádoby sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Veká zabraňujú úniku tepla z pokrmov a chránia pokrmy pred vysychaním. Sú kompatibilné s nerezovými gastronádobami, ktoré sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Nerezové gastronádoby sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Nerezové gastronádoby sú určené pre prípravu, varenie, pečenie a výdaj hotových jedál, pre styk s potravinami podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1935/2004Smaltované plechy určené na pečenie pokrmovSmaltované plechy určené na pečenie pokrmovSmaltované plechy určené na pečenie pokrmovKôš vhodný pre automatické priebežné a podpultové umývačky riadu, vhodný na voľne položené šálkyServírovanie rôznych pokrmov, vrátane tort, dezertov a sushi. Pinzety umožňujú uchopiť jemné výrobky, napr. mikrobylinky. Lyžice rôznych tvarov uľahčujú presné nalievanie omáčok. Puzdro chráni nástroje pred poškodenímServírovanie čerstvo nasekaných byliniek, orechov alebo na výrobu zdravého pyréSekanie, šľahanie, mixovanieMeranie teploty